Min grød er endda blevet proppet med grøntsager, transformeret til kage og jeg har leget med forskellige smagsnuancer for at lave grøden ala “rødgrød med fløde“
lun æblemos. æblemos. Lun æblemosen og tilsæt tykmælk. lun æblemos. Posted on October 9, 2014 by Henriette Lykke in Desserter, Diverse, Kage, Nye opskrifter, Snacks. 3 dl æblemos
Den smager ikke besynderligt meget af gulerod, men nærmere af æble og svesker som den er sødet med. Tilsæt herefter de revne gulerødder samt skyr, æblemos og de blendet svesker
kagenmed en klat vanilje skyr eller kokosflødeskum. sukrin eller kokokssukker blandet op med kanel tilføj sukrin til kurv og/eller tilføj kokossukker til kurv
I en sukkerfri udgave og MUMS. Propfyldt med sukker selvfølgelig, så ikke noget til mig. Først lavede jeg æblemos, så nøddeknas (som erstatning for rasp og makroner), piskede fløden til skum og så stablede jeg ellers kagen
Æble, Glutenfri, Mælkefri, Sukkerfri. Og tjubang – så var der lun kage til halvlegen. Så har håndboldfeberen ramt os igen, og vi sidder troligt foran skærmen, når de danske herrer løber på banen med en bold i hånden og løber forvirrede rundt på banen og skyder på mål
Det startede ud med en opskrift, hvor der skulle svesker i, men i mangel på samme, udskiftede jeg sveskerne med tørrede ananasstykker og tilsatte mere vegetabilsk mælk
sukkerfriæblemos (kogte, blendede æbler). (sukkerfri). Tjek med en gaffel om dej hænger ved - de skal ikke være klæbrige inden i, da dadlerne i forvejen gør kagen mere svampet end en kageopskriftmed sukker i