Sukkerfrijulekager – ud. Mos de to bananermed de to æg og rør godt sammen. De er bagt udelukkende med naturlige ingredienser og er derfor venlige overfor de fleste allergier eller kostpræferencer, idet de hverken indeholder laktose, gluten, proteinpulver eller kunstige sødemidler
I fire år har jeg fået inspiration til mine "sunde snacks/kager" gennem raw-food konceptet, som passer til mit koncept om, at al den energi (Kcal/KJ) som du indtager, også skal give din krop nogle vigtige næringsstoffer
Og nogle gange vil man jo gerne have en lille kage om eftermiddagen uden at det betyder rod i blodsukker, samvittighed eller hvad man ellers kan rode med
I øjeblikket er jeg utrolig glad for kage, men det går jo ikke at spise det hver dag. I går kom jeg i tanke om en kage jeg har lavet de sidste par år, når jeg er på kur og har lyst til noget sødt
Mos din bløde banan i dejen og rør godt. Her kommer mit bud på en fantastisk chokoladekage hvor kalorieindholdet bestemt ikke er i bund, men hvor både næring og lækkerhed er i top
Blend dadler og banan ensartet/glat med mælk, æg, kokosolie og vanilje i en foodprocessor. Så den her opskrift, har jeg før brugt til at lave brownies med
Men om fredagen fejrede vi fødselsdagen i vuggestuen med sang, hygge og med denne lækre sukker-/ og glutenfri chokoladekage samt lidt frugt (se nederst)
Bananer og marcipan moses med en gaffel. Desværre havde jeg ikke ingredienserne hjemme til at lave en af bloggens allerede eksisterende opskrifter, så der måtte elsperimenteres med noget nyt