Der er ikke noget bedre end at bage en lækker banankage, med de overmodne bananer, der har lagt længe nok i frugtskålen og udviklet en sødme, således man ikke behøver at bruge sukker i sin kage
De bidrager med sødme, de giver fedme (sund fedme) og de holder kagen frisk i dagevis – ja, hele uger – og elsker jeg bare dens svampede, bløde konsistens
Banankagen her er ikke kun stop-madspilds-venlig, den er også sund. Kagen er sund fordi, at den bidrager med en masse næringsstoffer, som kroppen kan bruge positivt – i modsætning til kager der er fyldt med raffineret sukker og mættet fedt
Jeg tror vidst nok jeg har fået slået et slag for, hvor sund en frugt bananen er her på bloggen, men er du alligevel nysgerrig, så kan du læse meget mere om bananen, og dens sundhedseffekter, i mit indlæg grove bananboller
Banankagen her er ikke kun stop-madspilds-venlig, den er også sund. Kagen er sund fordi, at den bidrager med en masse næringsstoffer, som kroppen kan bruge positivt - i modsætning til kager der er fyldt med raffineret sukker og mættet fedt
Jeg elsker banankage og denne er utrolig let at lave og rimelig sund da den er lavet uden sukker. Der findes så mange sundere alternativer, så det er overhovedet ikke et problem