Jeg bruger altid Cavalier's som er sødet med naturlige sødemidler fra Stevia og erythritol (udvundet fra frugter under en gæringsproces, også kendt som Sukrin)
Derfor lavede min opskrift på sund blødende hjerte til dem, men lavede den lidt anderledes - og resultatet blev utrolig godt og blev taget meget positiv imod
I min seneste opskrift "Sund blødende chokoladekage", fortæller jeg om, hvorfor jeg anser Chokolade som en superfood/"Must" i en sund kost, frem for slik
Og hvis folk spørger (og det gør de tit), om det så er en sund kage, er svaret – mnjar…. Hvis nogen synes, det er lidt trivielt, at jeg (næsten) kun laver chokoladekager, beklager jeg meget
“Low Carb fra The Food Club” og “Sunde Søde Sager fra The Food Club” skrevet af Ditte Ingemann. Tilsæt honning, stevia eller sukrin og pisk den hårde kokosmælk med en håndmikser, indtil den er blød og cremet i konsistens