Jeg elsker koldskål, så denne sunde og lette version er bare et must for mig om sommeren. Tænk engang, at starte dagen med sådan en lækker og sund morgenmad er da et sjældent syn
Du kan godt spise koldskål selvom det ikke er varmt sommervejr. Min barndoms koldskål blev fremstillet af ”gammeldags kærnemælk”, som er et restprodukt fra smørfremstilling
Søndag formiddag lavede jeg en stor portion lidt Sunderekoldskål med reduceret sukkermængde og havde derfor også lyst til at lave en portion koldskålsknas til, som både er sundere og samtidig indeholder mindre sukker end det som man kan købe
Denne gang skulle vi dog prøve noget andet og kastede os ud i deres acai bowl (en frisk og farverig smoothie bowl på de supersunde acaibær) toppet med granola, kokosflager, jordbær, banan, blåbær og peanutbutter
Alt i alt et nemt og sundt måltid der kan spises hele året rundt. Hjemmelavet koldskål med vani. Sprøde og lækre asiatisk inspirerede fiskedeller med chili, forårsløg og citronskal med en nem, hjemmelavet remoulade og sprøde, chunky ovnfritter med rosmarin