Vi bliver i det sunde, lette og velsmagende hjørne med denne pastasalat. Pastasalaten smager rigtig godt - og så er den sund og mættende oven i, - perfekt til hverdagsmad
Vores madplan her i januar måned byder på en masse sunde retter ovenpå den tunge julemad i december. Blandt andet denne lækre pastasalat, medkylling, spidskål og fennikel rørt om med en skyrdressing
I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalatmed Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødder og karse med en lækker olie-eddikedressing med hvidløg, rød peber og estragon i
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Sund og dejlig mættende tunsalat, perfekt til frokostbordet. Varm pastasalatmedkylling og karry. Kom hytteost, rødløg, paprika, hvidløgspulver og citronsaft i en skål og kør det med stavblenderen til det har en ensartet konsistens
Da vi stadig havde en lille rest kyllingekød fra da jeg kogte en hel kylling, og da jeg allerede havde lavet tarteletter af noget af det, skulle resten bruges på denne pastasalat
Men men men, jeg har trænet som en gal i de tre uger, hvor jeg har vidst det, og jeg har spist så sundt som muligt (bortset fra især i går, hvor jeg fik pastasalatmed hvid pasta OG snolder OG sodavand – jeg tolker det som en reaktion mod hele tiden at skulle fokusere på konkurrencen…)