Det gode ved tærter er, at de kan varieres alt efter, hvad du har i køleskabet, om det så er fisk, kylling, grønsager eller ost, så kan næsten alt puttes i en frokosttærte
En lækker sund hverdagsret med masser af smag, fyldt med protein og glutenfri. skær kyllingekødet i små stykker, snit løg, hvidløg, ingefær fint og svits kort på panden med rapsolie
Tærtemed røget laks og broc. Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
kylling, hvis du ikke er helt fortrolig med idéen om et vegetarmåltid. Må hellere stoppe med at plapre om tærte og fetadip, og i stedet give jer en opskrift, ikke
Den er sund og fedtfattig, har en grov bund og kan varieres alt efter, hvad der er i køleskabet. (LINK) På femtepladsen ligger denne vegetariske spinat-porrertærtemed feta
Man kan få den med fuldkorn, så man er lidt sund. Hvis man vil gøre det endnu nemmere kan man købe en tærte dej i supermarkedet, den skal bare ligges i en form og fyldes med en æggemasse
en svampet krydderkage med sirupslag i midten og tyk glasur og en tærtemed bærgele og cashewskum. Mange steder endda med vegansk ost eller veganske kødalternativer, som her, hvor jeg får en varm quinoa-salat med “kylling” fra Beyond Meat og grønt
Ovenstående er min favorit med laks, spinat, asparges og hytteost og jeres favorit er spinattærtemed porrer og feta (nok fordi den både er sund og nem)
Sundere pizza med rødbede og. Sund kanelkage. TærtemedKylling, spinat &am. Bland alle de øvrige ingredienser ned til rødbeder, kinakål og løg og bland til sidst ingredienserne med olie og æblecidereddike
Ryd ud i køleskabet og lav fx tærte, pizza eller en god pastaret af resterne. Selvom det måske ikke er den mest julede opskrift, så er denne cremede svampesuppe medkylling og ris perfekt på en kold dag
Med masser af smag og i den lidt comfort food/snasket mad på den sunde måde-kategori. Men I har heldigvis god smag – der er nemlig alt fra enchiladas medkylling og ost, smørstegt spidskål, laksetærte og nudler med peanutbuttersauce
Stephanie Anne Bak er uddannet kostvejleder og fitnessinstruktør, afholder forskellige kurser og foredrag om mad og sundhed og så er hun selvudnævnt madnørd