Til gengæld har jeg også samlet en håndfuld forslag til fyld, hvad enten du går med den almindelige, hvide fastelavnsbolle (min yndlings), den sunde variant (der nu også er ret lækker, hvis du vil fylde dig medfastelavnsboller i flere dage - hvilket godt kan være fristende
Sunde og grove Fastelavnsboller. Afkøles (drys evt med lidt sukker så kommer der ikke ”skind” på) Creme til fastelavnsbollerSlå dejen ned og ælt den godt igennem
- form bollerne, sæt på bageplade med bagepapir,. Speltboller. - pensl bollernemed sammenpsiket æg,. Her kommer en opskrift på super sundespeltboller (endnu en opskrift fra Ubberup højskoles kogebog), de smager virkelig godt og var et hit hos os alle 5 herhjemme. 275 g fuldkornsspeltmel (fås i Rema 1000 til billige penge),. - bag bollerne ved 180 grader i 15-20 min. 275 g fuldkornsspeltmel (fås i Rema 1000 til billige penge),