Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere på eftermiddagen
Desuden giver melet – sammen med gurkemeje – bollerne en varm gul farve. Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Jeg bruger både bollerne som morgenmad, til frokost til en lækker salat eller med et stykke magert pålæg i og til aftensmaden, så erstatning for det usunde hvedebrød
De her broccoliboller er så sunde, at du nok bliver lidt overrasket over hvor godt de smager. Husk et godt lag tandsmør ovenpå, som på billedet, nu de er så sunde
Disse skyrboller er super sunde, fyldt med fibre, protein, sund fedt, vitaminer og mineraler. Form bollernemed hænderne og tryk eventuelt græskarkerner eller solsikkekerne på
Jeg ser mange som undgår en masse sunde madvarer (for eksempel rugbrød, fuldkornsboller eller havregryn) som de sagtens kan tåle, og det kan bidrage med unødvendig stress i form af endnu flere ‘forbudte’ fødevarer
Prøv at bage bollermed “gods i”. Den har både stået på friskpresset juice, grove müsliboller, kage uden sukker, helt almindelig rundstykker og hjemmelavet smoothies
Drys med sesamfør, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, chiafrø o. En fantastisk weekend og workshop er ovre og en ny uge begyndt (forhåbentlig med lidt flere blogindlæg)