Sundeboller som er nemme at lave og som smager og mætter fantastisk. 12-14 boller af portionen alt efter hvor store du laver demDu skal bruge. 500 gr spelthvedemel150 gr grahamsmel150 gr fuldkornshvedemel300 gr skyr naturel50 gr gær25 gr FiberHUSK5 dl koldt vandLidt solsikkekernerLidt hørfrø1 æg til pensling af bollerneSådan gør du. Skær 12-14 stk og form dem til boller. Tænd for ovnen på 190 grader varmluftInden bagning pensles boller med æg og drysses med solsikkekerner og hørfrø (dette kan skiftes ud med andre kerner - helt en smagssag. 150 gr fuldkornshvedemel
Min mave reagere hvis jeg spiser gluten, det gør simpelthen ondt, så derfor har jeg nu i snart et år levet uden gluten og det er jo nemt når der er så mange gode opskrifter
Formiddagen blev brugt på at bage glutenfri boller og lave disse sunde lakridskugler. Sunde lakridskugler, glutenfri, uden sukker og med en skøn smag af lakrids
Jeg er gået hele vejen og har dristet mig til at skrive “sunde” denne gang – “sundere” gav ligesom ikke denne opskrift den credit, som jeg synes, den fortjener
Derfor lagde jeg aftenen før en dej til koldhævede boller (de nemme og æltefrie nogle), og så lavede jeg en chiagrød med mango, kokos og vanilje, en sundere kokos-nutella og disse sunde blåbærpandekager med fuldkorn