Det synes jeg i hvert fald, og det er denne her slags sunde måltider, som jeg elsker at forkæle mig selv med – og særligt på denne årstid hvor solen står højt på himlen og butikkerne bugner med friske grøntsager
Du kan også finde to super sunde juice-opskrifter lige her. Pulpen er faktisk sprængfyldt med plantefibre, der gør maven glad ♥ Brug pulpen til grønsagswraps eller disse glutenfrie gulerodsboller
Der er tilsat valleprotein-isolat, der skulle give gode proteiner og sunde kulhydrater. Selv bagte jeg et lækkert gulerodsflute baseret på Jane Faerbers fiberrige gulerodsboller fra bogen LCHF – Spis dig mæt & glad
De centrifuge-baserede er ofte billigereDu udnytter bedre frugten ved sneglemetoden – altså får du mere ud af frugterneJuicen er markant renere ved brug af sneglemetodenFlere af de sunde elementer af frugten ender i juicen ved brug af sneglenFriskpresset juice smager bedre og er tilmed sundt for dig
Denne opskrift laves på samme måde som mine sunde og nemme boller. Den eneste forskel er, at der skal tilsættes lidt mere vand og så selvfølgelig spuash og gulerod
Lad den lige ligge et minuts tid og sunde sig, inden du arbejder videre, ellers kan den godt finde på at krympe sig sammen (hvilket du sikkert har prøvet, hvis du forsøger at rulle en pizzadej ud med det samme, du har taget den ud af skålen)
Den sundeste og bedste version af gulerodsboller er lige landet på bloggen. Det er dog især sprængfyldt med A-vitaminer, der jo er gode for synet, immunforsvaret, hudens fugtbalance og forplantningsevnen – og så er hyben antiinflammatorisk