For nogle uger siden, forsøgte jeg mig første gang med vafler. Til vaflerne brugte jeg (ca. 2 dl rismælk +/-. 2 dl mandelmælk +/-. 2 dl rismælk +/-. 2 dl mandelmælk +/-
Disse vafler har jeg adskillige gange serveret til brunch når venner/familie har hygget. De er sågar blevet serveret til middagsmad, efter et træningspas, da de har en utrolig god sammensætning mellem gode kulhydrater, fibre samt protein, til hurtig og optimal restitution
havregryn (alt efter hvor "tunge" du ønsker dine vafler). Disse vafler er ekstremt vanedannende. Vaffel-fredagOpskrift på vafler til 2 voksne og 2 sultne unger7-8 æg. 1-3 dl havregryn (alt efter hvor "tunge" du ønsker dine vafler)
På helligdage som denne fredag har vi tit lyst til at forkæle og selv, fordi vi har tid til det – hvilket blev til disse sunde og næringsrige vafler – da det ud over at være lang fredag er international vaffeldag
med vaniljeskyr, kokosskum (pisk den tykke og helt afkølede del af din fuldfede kokosmælk, ikke light) eller/og blendede opkogte bær sødet med Sux/Sukrin
For mit vedkommende står den på sommerferie, og det betyder uden tvivl mere tid i køkkenet, hvilket i måske allerede har bemærket at bloggen bærer større præg af, end den har gjort på det seneste