Dette er den bedste pizzadej, jeg hidtil har lavet. Alt for mange gange har jeg oplevet bløde, smattede pizzabunde, men det er ikke tilfældet med denne bund, som er sprød selv dagen efter
Derfor satte jeg mig for at finde et sundt men stadig lækkert alternativ. Det går jo bare ikke at blive ved med at proppe de kaloriefyldte platter i munden, de dumme pizza’er sætter sig jo lige på hoften, eller de pizza’er jeg spiser gør i hvert fald
Mit fyld. "En alternativ form for pizza, som sørme også er sund". Mit fyld. Denne opskrift stammer fra en blog kaldet foodies'n'fashion, og jeg tænkte det samme som ejeren har skrevet om pizzaen
Pizzaen kommes i ovnen igen indtil fyldet er klar til spisning. Jeg har længe ville eksperimentere med en sundere udgave af pizzaen – hvilket jeg nu har fået tid til her i påsken
glutenfriSundt alternativvegetar. Har du prøvet at lave blomkålspizza. Men gluten er ikke usundt. Hvis du i stedet foretrækker pizzabund af brød, så prøv den her fuldkornspizza med røget laks
Du kan sådan set komme alt på din pizza, og det er oven i købet sundt og ret nemt at lave. Til gengæld, når fyldet så er på, så er minder det lidt om en almindelig pizza
Da jeg har en intolerance overfor mælk, kan jeg ikke bare fylde mig med mælke og mælkeprodukter som ost i uanede mængder, men nu og da ryger da altså noget indenbords, især når jeg bliver lidt for inspireret af spændende og geniale opskriger fra Jane – den dejlige indehaver af bloggen Madbanditten
Andre tænker mums, hvis vi kan gøre junk til sundt, så vælger jeg blomkålspizza any day. Læg fyld på den ene halvdel af pizzabunden, og luk den anden halvdel ind over fyldet, og klem godt sammen i kanten