Jeg laver skam masser af mad, men det skal jo stemme overens med mine generelle madlavningsværdier. posen med de frosne ærter samt mynten tilføjes, og der skal bare sørges for, at vandet lige dækker ærterne, men heller ikke meget mere
Hak porrerne (brug også de grønne toppe). Eksempelvis kartofler, gulerødder og ærter. Denne suppe er meget simpel, for den indeholder ikke ret mange ingredienser eller krydderier, men den smager ganske godt, bare som den er
Lad suppen køle af, hvis den skal serveres kold. Tilsæt ærter, timian og bouillon. “Tågen var tyk som ærtesuppe, så vi måtte holde ind til siden og vente på, at den lettede
Jeg var lidt i tvivl om hvilke ingredienser der reelt skulle i – og en grøn suppe som denne kan da også trække en masse hvide grøntsager, men den måtte jo også gerne smage afærter
Suppen forvandles nemt til en hovedret, hvis du tilsætter et par håndfulde kogte bønner eller kikærter fra fryseren, hele kogte korn som spelt eller perlebyg, fuldkornspasta etc
Tag suppevisk og kød op af gryden. Kog nu grøntsager et par minutter i suppen. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene og skær asparges i snitter á ca
Suppeaf. +1spsk olivenolie+citronsaft = 457 kcal. 125g svinemørbrad + 200g fine grønne bønner (let dampede i ca 2-4 min)+1tsk. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. kyllingetern + ½ skive af mit høj protein rugbrød = 464 kcal. 100g stegt fersk laks + blomkålsgratin af. 125g magert kalvekød + 200g fine ærter+2tsk rapsolie+1 drys purløg + 150 g bagte. 2stk frikadeller (ca 100g ialt) +stuvet hvidkål af. 300 g af min "Grøntsager med kylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). 300 g af min Adjab Sandal og 1 skive rugbrød = 420 kcal (Opskriften her ). 300 g af min Spicy kyllingesalat med grønne bønner= 321 kcal (Se den her). +1spsk olivenolie+citronsaft = 457 kcal. 125g svinemørbrad + 200g fine grønne bønner (let dampede i ca 2-4 min)+1tsk. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. 125g magert kalvekød + 200g fine ærter+2tsk rapsolie+1 drys purløg + 150 g bagte
Suppen med perlebyg er en af de mest almindelige supper i Iran. iransk suppe med krydderier. Veje og gader er kranset afgrønne træer – og parker og grønne pletter er med rund hånd strøet ud over alle byer som skønne oaser, hvor iranerne nyder deres elskede picnic