Gem lidt af porren til pynt. En super billig efterårsret hvor man kan anvende de rester man nu har tilbage efter man lavede en eller anden spændende ret og pludselig ikke ved hvad man skal bruge resten til
Det kolde indeklima resulterede i, at jeg tog hjem - nærmest rystende af kulde - og lavede suppe til mig selv og til min kæreste, der kom endnu senere hjem
Den historie kom jeg til at tænke på, da jeg lavede aftensmad i går. Vi blev dejligt mætte – tænk at lidt rester kan blive til en dejlig velsmagende ret – i Stop madspildets navn
I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Men i denne udgave sneg en smule pasta sig også ind (min far tror ikke, man kun kan leve af grøntsager) og når den er med fuldkorn, skal den være så velkommen
Put gerne flere grøntsager i suppen, hvis du har nogle rester. Denne suppe er meget simpel, for den indeholder ikke ret mange ingredienser eller krydderier, men den smager ganske godt, bare som den er
Grøntsager, korn og bønner kan fx meget nemt ende i en skøn suppe. Hvis du vil afmelde abonnementet, så gå ind samme sted – og send desuden en mail til mig
Skær hovedet i kvarter, og snit derefter fint hver del ind mod stokken – stokken kasseres eller bruges til bouillon, suppe eller til at hakke sammen med kød til kødsauce til f
Det er en rigtig tøm køleskabet-suppe, hvor du kan få brugt dine rester, men har du ingen, kan du selvfølgelig bare købe ind til den, du får opskriften på herunder