Suppe med chorizo og kartofler opskrifter

Enkel efterårssuppe med kartofler, grønkål og chorizo

Enkel efterårssuppe med kartofler, grønkål og chorizo

Suppemed grønkål, kartoflerogchorizo. Andre gode suppermedkartofler. suppemed disse grønsager. Hun havde tilføjet chorizo til sin kartoffelgrønkålssuppeog det lød jo rigtig lækkert, så det måtte jeg også prøve
Persillerodssuppe med ostebrød

Persillerodssuppe med ostebrød

Hvis du som jeg, er vild medchorizo pølser kan du riste nogleog smide oveni suppen. Så er der serveret - lækker persillerodssuppe toppet medchorizo
Dagens ret: Spicy blomkålssuppe

Dagens ret: Spicy blomkålssuppe

Servér med stegt chorizo/bacon, frisk persille/koriander og ristet brød. Svits en porre i små stykker sammen med et halvt (stort) blomkålshoved og to søde kartofler (eller bagekartofler)
Top Tomatsuppe - ud over HELE køkkenet!

Top Tomatsuppe - ud over HELE køkkenet!

Jeg blev simpelthen så inspireret af denne opskrift på tomatsuppemedchorizopølse hos Line, så jeg blev nødt til at gøre hende kunsten efter
Persillerodssuppe med ostebrød

Persillerodssuppe med ostebrød

Hvis du som jeg, er vild medchorizo pølser kan du riste nogleog smide oveni suppen. Så er der serveret - lækker persillerodssuppe toppet medchorizo
Chorizo-kartoffel suppe

Chorizo-kartoffel suppe

eks), og pynt suppenmed et drys hakket persille og peanuts. Du starter med at pille løgene og hakke dem i små stykker
Muteret gullasch suppe

Muteret gullasch suppe

Tilsæt porre, peberfrugt, hvidløg, chili, bacon plus chorizo pølse og fortsæt med at røre rundt indtil grøntsagerne er blevet bløde og har mistet noget masse
Ugens madplan uge 40

Ugens madplan uge 40

Suppemed kartoffel, pastinak og savoykål (eller hvad der nu er tilbage i grøntsagsskuffen). Jeg får altid sådan lyst til varm suppe, når vejret er sådan

Ungarsk Gullashsuppe

Smag til med salt og peber. Dette er en rigtig god og nem suppe, som jeg har lavet et hav af gange. Og så smager den helt fantastisk en kold vinteraften

Jordskokkesuppe med chorizopølse

Skræl, skyl og skær jordskokker ogkartofler i grove tern + hvidløg i små skiver Svits i olivenolie i 3 min Tilsæt vand og bouillonterninger Lad koge i 30 min Blend Tilsæt cremefine Smag til med salt og peber Servér med svitsede småterner af chorizo (på en tør pande i 4 min) og klippet purløg