Suppe med chorizo opskrifter

Dagens ret: Spicy blomkålssuppe

Dagens ret: Spicy blomkålssuppe

Servér med stegt chorizo/bacon, frisk persille/koriander og ristet brød. Den her årstid er normalt lig med suppe i hvert fald en gang om ugen hjemme hos os
Tapas - Madsvinene 1:2 - April 2013

Tapas - Madsvinene 1:2 - April 2013

Blendes til lækker suppe. Røget laks med fennikelcreme og sprøde æbler. Majs - Chorizo. med salt og peber. Rosastegt andebryst med artiskok-mayonnaise, rødbeder og hakkede kakaobønner
Spansk pasta

Spansk pasta

Når chorizoen er tilpas kan du igen komme champignoner og peberfrugt over på panden og lige vende det rundt sammen med chorizoen
Hvidkålspizza aka "snydepizza"

Hvidkålspizza aka "snydepizza"

Jeg har fået suppe de sidste tre dage, så selvom det ville være et oplagt forsøg, skulle der noget mere kød på denne gang (især da min tidligere supper kun var med grønsager hihi)
Persillerodssuppe med ostebrød

Persillerodssuppe med ostebrød

Så er der serveret - lækker persillerodssuppe toppet med chorizo. chorizo pølser. Hun vil gerne have persillerodssuppe serveret med sprødt ostebrød
Persillerodssuppe med ostebrød

Persillerodssuppe med ostebrød

Så er der serveret - lækker persillerodssuppe toppet med chorizo. chorizo pølser. Hun vil gerne have persillerodssuppe serveret med sprødt ostebrød
Chorizo-kartoffel suppe

Chorizo-kartoffel suppe

eks), og pynt suppen med et drys hakket persille og peanuts. Du starter med at pille løgene og hakke dem i små stykker
Muteret gullasch suppe

Muteret gullasch suppe

Tilsæt porre, peberfrugt, hvidløg, chili, bacon plus chorizo pølse og fortsæt med at røre rundt indtil grøntsagerne er blevet bløde og har mistet noget masse
BROCCOLISUPPE

BROCCOLISUPPE

Vi spise den grønne suppe med knust chorizo og fuldkornsboller til. Læg chorizostykkerne på en ris med bagepapir og bag dem indtil de er sprøde (vend dem evt
Rodfrugtsuppe

Rodfrugtsuppe

bacon, så skal det steges nu og brødet varmes i ovnenTilsæt hvidløg i suppen og lad det koge med i et par minutterBlend suppen med en blender eller en stavblender (dette gør jeg dog ikke igen, jeg havde suppe i HELE køkkenet, selvom jeg dækkede med låget, næste gang hælder jeg det bare i min blender med låg og blender det ad flere gange, så får jeg også det hele blendet med)Tilsæt mælk i suppen og varm det godt igennemSmag til med salt, peber og æblecider-eddike (æblecider-eddike giver en lidt syrlig smag, det smager godt til, men mine smagsløg var ikke til ½ dl, men da jeg havde puttet det i reddet jeg det ved lidt salt, peber og revet parmesan - som forøvrigt smager VIRKELIG lækkert i og oven på)Server suppen med en lille klat cremefraiche, evt stegt chorizo, revet parmesan og brød til
Ugens madplan uge 40

Ugens madplan uge 40

Suppe med kartoffel, pastinak og savoykål (eller hvad der nu er tilbage i grøntsagsskuffen). Jeg får altid sådan lyst til varm suppe, når vejret er sådan