Fantastisk lækkert rugbrød på én dag uden at være afhængig af en surdej. (Jeg æltede ikke så lang tid, da det var vanvittig hårdt at røre rundt, og dejen var for klistret til at gøre det med hænderne
Et andet plus ved opskriften er, at der skal ikke bruges surdej, men gær. Jeg skal ikke huske på at holde en surdej i live, men kan når som helst lige røre en lækker rugbrødsdej sammen
Rugbrødet er bagt med rugmel og sigtemel som giver en syrlig smag. Brødet er saftigt, har en flot ensartede krumme og en pæn skorpe med en flot mørkebrun farve
af kærnemælkenmedsurdej). Nu har jeg lavet en opskrift som jeg syntes fungerer rigtig godt, den kan laves både medgærogsurdej, afhængig af hvad man er til
Rugbrødmedsurdejog gulerødder. Sådan tilberedessurdejen. Ingredienser (surdej). Hvis du alligevel er i gang med at bage rugbrød – eller hvis du har brug for nogle sunde mellemmads-bidder – så brug den samme dej til disse lækre rugbrødssnacks