Du vælger selv om du bare vil have halvt hvedemel og halvt rugmel eller om du vil gøre som jeg. En surdej er faktisk ikke så besværlig at lave eller bage med, som man måske går rundt og tror
Tilsæt ingredienserne fra den pågældende dag, og rør surdejen et par gange iløbet af dagen. Nu skulle surdejen gerne snart begynde at boble og dufte syrligt
Surdejen i gang. den over i mit fine nye ”surdejs-glas”. længerevarende surdejs-forhold (. Surdej. Surdejsstarterens skal have konsistens nogenlunde som en tynd pandekagedej, og den skal opbevares ved stuetemperatur i en delvist lukket beholder, der tillader dejen at ånde
Så skal der laves surdej. En surdej giver en god smag til brød, og så holder den meget længe. Du skal selvfølgelig også tilsætte mere til din surdej, hver gang du bruger noget af den
Vigtigst af alt, så er denne opskrift nem, og giver samtidig et lækkert brød - endda udensurdej, som åbenbart hverken vil eller kan finde ud af, at samarbejde med mig
Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej. Surdej gør endnu mere og kan klart anbefales, hvis man har tålmodighed til at starte sådan en op og holde den ved lige