Jeg bruger for det meste en god dressing i stedet. Jeg kunne uden tvivl leve af sushi. De fleste af mine dressinger består af mayonnaise, så derfor bruger jeg ofte Minimum eller en anden fedtfattig dressing på glas, også selvom jeg ikke synes det er de bedste mayo'er
Dressingen er en af mine absolut yndlings, specielt fordi den er lavet med umeboshi puré. Vegetarisk sushi salat er (desværre) ikke min helt opfindelse, men versionen her er min helt egen version
Sriracha), så har du dig en lækker chilimayo, som smager skønt til Californisk sushi. Denne form for mayonnaise er allerede velkendt af HCLF kendere, men endnu ikke set på en god dansk blog – så her får i min udgave af denne skønne dressing
Jeg har en rigtig stor svaghed for wasabi, og jeg kan derfor godt lide at få det ind i hverdagsmaden, så jeg ikke skal "nøjes" med at spise det, når jeg spiser sushi
Vi valgte at starte ud med sushi, suppe og “faux gras” (falsk fois gras). en krydret, tyk sauce med jordnøddesmør og chokolade, og en sojacremefraiche-dressing med lime og jalapeño
Her kan du blande salater, købe frisklavet sushi, varme retter, suppe, youghurt og frugt mm. Det var en en salat med forskelligt grønt, blue cheese, dressing og en burgerbøf
Sprøde og rustikke og så kan man vælge mellem flere forskellige dressinger til. D I onsdags tog jeg med en veninde ud og spist frokost på Chicos Cantina, en mexi restaurent der ligger på Borgergade 2, i går tog kæresten og jeg på Nagoya running sushi og i dag har vi så været på Hachét Gourmet Burger