Fersk laks. I sidste weekend lavede jeg hjemmelavet sushiog det var virkelig lækkert. Det kræver egentlig ikke ret meget og det er kun ens fantasi der sætter grænser for, hvad man kan putte i
lakserognogwasbirogn. aspargesog avocado. Marinaden, der også hedder sushi-zu, laves ved varme riseddiken, salt og sukker - det må ikke koge, men varm til sukkeret er smeltet
Jeg friturestegte både laks, tigerrejer ogasparges. Jeg købte nogetlaks af ham i stedet for og resten af mine indkøb blev fra Netto og den Thailandske Købmand i Istedgade
Denne lille lækkerbisken er en flammegrillet laks med aspargesog bacon. jeg er en hund efter sushi. Den er bare SÅ lækker med en kombination af den sprøde asparges, det salte bacon oglaksen der er blød som smør
Grillet laks med Gulerod, agurk og sesam. Grillet Ål med Asparges, gulerod og sesam. Men efter at konen sidste uge havde været på tøsetur og lavet Sushi, var vi blevet enige om at vi skulle prøve at lave det selv