Svits svampe på panden og krydder med salt. 500 g oksekød i tern 1 li vand 2 okse bouillon terninger 1 då tomatpuré 1/2 li fløde 4 store gullerødder i tern 2 store løg i tern 2 røde peberfrugt i tern 1 tsk paprika Salt Peber Svits gullerødder og løg til de er søde og møre
Fordel fyldet i svampene og sæt dem på en plade med bagepapir. Bag svampene ved 200 - 225° i 8 - 10 minutter og server dem lune evt. 24 mellemstore champignoner eller 12 portobello svampe
En fantastisk middag - og bøfelskere vil føle at de er kommet i himlen. Det vil sige en ordentlig bøf, noget godt smør og en rund trøffelolie af høj kvalitet
At millionbøf er hakket oksekød og løg i brun sovs og at kødsovs består af samme ingredienser, men at der her kan kommes lidt af hvert i – majs, pølser, bacon, svampe, tomat osv
hakkebøf. Bræk bøffen i små dele og fordel i muffinsformene. hakkebøf. Bages i en forvarmet ovn (varmluft) ved 160º i 25 minutter (ved svag varme får muffins’ene en lækker, svampet konsistens) 4 hele æg
I aften skal vi have de bøffer, som var med i den "kødkasse" som jeg købte hos Årstiderne. Tilbehøret i aften er ovnbagte kartofler og pandestegte grøntsager, og kæresten får en klat kryddersmør til hans bøf
Tofuscramble med Kål og Svampe fra Que Sera Veganista (aka mig ). Du kan endda panére hele bloggen og spise den som bøf i din burger, hvis du virkelig er vild med tofu
Jeg fandt frem til at jeg havde nogle pakker tofu i fryseren, at jeg havde (og har) vældig meget quinoa i køkkenskabet, og at der var en ret stor pose gulerødder plus et par pakker portobello svampe på altanen, som også gerne skulle bruges nu og her
Burger, Bøf, Glutenfri, Ko, Paleo, Portobello, Salsa, Svampe Portobello salsa-cheese burger m. Løgringene placeres på en bageplade sammen med svampene – svampene skylles under koldt vand og stokken pilles ud
Vores bedste alternativer, er en burger med selleriskiver og en med portobellosvampe. Herhjemme varierer fyldet også altid men én ting er sikkert, vores burgere indeholder altid en god saftig bøf og masser af bacon