ovn). Så længe jeg kan huske, er jeg vendt tilbagetil Amos opskrift på banankage. Det var den, jeg lavede, da jeg var yngre og boede hjemme, og det er stadig den jeg laver i dag
Der er squash i haven, så det var nærliggende at bage en skøn svampet squashkage. Jeg læste rigtig mange opskrifterigennem, inden jeg bagte – men enten så syntes jeg der var for meget oliei eller også var der slet ikke noget i
Selvom bygottoen bages iovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Når det er sprødstegt stilles det tilside, og bagefter brunes svampene. I dag kom de varer som jeg havde bestilt ved Årstiderne, eller det vilsige, halvdelen af dem
Top det godt op og sæt kartoflerne i et lavt ovnfast fad. Varm olien op på en pande og svits løg og hvidløg et par minutterTilsætsvampene og indmaden fra kartoflerne
I har stemt på, hvilken pastaret, Iville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, friskpersille, øko bacon og sojaristedepistacienødder
Så kigger man nøje efter, kan man se de saftige stykker af entré cote blande sig mellem de ristedesvampe, syltede rødløg, lækre semidried tomater, ristede asparges og andre lækre grønne sager
Drys med oregano og sæt pizzaerneiovnen, se ovenfor. Du kan vælge svampefyldet (kartoffelfyldet er ikke så velegnet) - eller du kan bruge en blanding af svitsede løg, hvidløg, spinat og hytteost smagt til med reven muskatnød, salt og peber