Svampe stuvning opskrifter

Gratinerede Brød med Svampe

Gratinerede Brød med Svampe

Dejlige sprøde brød med svampe i fløde - gratineret i ovnen. Læg brødskiverne på bagepapir på en bageplader, fordel svampene herover og drys med parmesanost

squashblomster m svampe og nødder

Fyld stuvningen i blomsterne og servér dem portionsvis. Skær svampene i mindre stykker og tilsæt dem. 150 g kantareller eller andre svampe
Hakkebøf med svampestuvning

Hakkebøf med svampestuvning

Det blev derfor en hakkebøf, svampestuvning og en bagt kartoffel, what´s not like. Svampe, hvidløg og forårsløg vaskes og skæres i skiver
Det veganske New York

Det veganske New York

en svampet krydderkage med sirupslag i midten og tyk glasur og en tærte med bærgele og cashewskum. Suppen var meget tyk og fuld af linser, nærmest som en stuvning
grillet polenta med cremekantareller

grillet polenta med cremekantareller

Kom dem på panden sammen med timian og svits svampene et par minutter. Polenta smager ikke af så meget i sig selv, men er en dejlig bund for forskellige stuvninger, fx disse flødekantareller
Mælk med medfølelse

Mælk med medfølelse

♡ Rødvinssauce med svampe. Plantefløde bruges præcis som du ville anvende fløde af komælk – i saucer, supper, flødekartofler, gryderetter, i cremede stuvninger, som basis i dressinger mm
Kantarel canapé

Kantarel canapé

Rør i svampene imens fløden reducerer, så de ikke brænder på. Anret så dine brød croutoner med en god skefuld kantarel stuvning, et stykke bacon i passende størrelse og et drys hakket purløg

Flødestuvede kantereller – et gæsteindlæg

De havde lavet den lækreste stuvning af disse skønne svampe, og fadet var hurtigt tomt. Svampesæson. Anret med et par skefulde af kantarelstuvningen oven på brødet og pynt evt

Avocados med svampe

Når svampene er færdigsvitsede tilsættes frugtkødet, væden fra svampene og fløde til en stuvning. svampeSmørPiskeflødeCitronSaltPeberDe to avocados halveres, frugtkødet tages ud og blendes eller moses i en skål med en gaffel

Rørhatte med tomat og cremefraiche

Tilsæt svampene og hvidløget og fortsæt kogningen over middelstærk varme, til al væske er væk. Denne stuvning er velegnet til kogt pasta

Shiitake

Shiitake svampe har været dyrket i over 1000 år i Kina- der er kun en uge til sidste salgsdag på mine. Og tjek så lige at du også har200 g shiitake svampe1 dl bouillon (ande-)salt, peberet par kviste persilleSvampene ovenpå hvidløget - og lad dem safte et par minutterAnden bobler i gryden ved siden af, såjeg 'låner' 1 dl sky, som hældes på panden. Lader stuvningen koge godt ind og smager til meddagens krydderi 'saltogpeber'En håndfuld persille ovenpå ogværs'go, der er serveret 200 g