Svampe vildt sauce opskrifter

lynstegt svinekød og vilde svampe

lynstegt svinekød og vilde svampe

Kom kødet i en skål med riv ingefær og hvidløg i sammen med en god portion peber og soja saucen, bland det hele godt og stil til side
Fasan med rødvin, løg og svampe.

Fasan med rødvin, løg og svampe.

Jeg var lidt skeptisk - har aldrig lavet fasan før, og er ikke altid til vildt, slet ikke når man kommer gele i saucen
Oksegryde med svampe, asparges og sukkerærter

Oksegryde med svampe, asparges og sukkerærter

På trods af, at retten bliver lavet på allerede tilberedt kød, så giver det en utrolig smagfuld sauce og det passer helt perfekt i selskab med de sprøde grøntsager
Se hvordan du tilbereder tortellini med friske ærter, svampe og skinke

Se hvordan du tilbereder tortellini med friske ærter, svampe og skinke

Vend tortellinierne sammen med den varme sauce og servér med friskrevet parmesan på toppen. Man kan vælge at anvende friske eller frosne ærter, friske eller tørrede svampe – eksempelvis Carl Johan eller champignon, ligesom det er op til den enkelte, hvilken kvalitet skinke, man ønsker at forsyne sig med
Pasta med laks

Pasta med laks

I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter og asparges, det er vist blevet kærestens hof
NOMA

NOMA

Mos og karl-johan svampe. Jeg havde glædet mig helt vildt -og sparet ditto sammen. Dertil muslingejuice, med dråber af dildsauce, som også var kold
CHAMPIGNON - SOVS

CHAMPIGNON - SOVS

Svampe, som champignoner o. er en fantastisk grøntsag, der kan bruges i saucer osv. 150g champignoner (andre svampetyper kan også bruges)
Spaghetti med svampesauce

Spaghetti med svampesauce

-) Oskar er efterhånden blevet rigtig god til at spise svampe, hvilket er dejligt, da vi generelt spiser mange svampe herhjemme
Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder

Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder

kartofler, brunede kartofler, en grønkålssalat, rødkålssalat og min fars fantastiske sauce. Denne svampesteg er et oplagt og klassisk valg til vegetaren eller veganeren juleaften eller til julefrokost

Pærekage med hjemmelavet karamelsovs

Pæren har en super blød konsistens og er lidt mindre sød end æbler og giver derfor en super lækker sødme og en dejlig fugtig svampet konsistens
Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Braiserede svinekæber, palmekål og kantareller

Svampe ála creme. Sauce. Svampene børstes rene for evt. koldt smør i saucen og svinekæberne varmes i saucen – husk det må ikke koge herefter, ellers bliver saucen for tynd
Det veganske New York

Det veganske New York

en svampet krydderkage med sirupslag i midten og tyk glasur og en tærte med bærgele og cashewskum. Det kan selvfølgelig godt virke lidt trist, at vi er så langt bagefter, men samtidig er det vildt opmuntrende, at der findes steder som NYC, som går forrest og viser vejen
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Til forret fik vi den lækreste cremede kokosmælksuppe med svampe og kylling, dernæst en salat og til hovedret henholdvis en red curry ret og pad thai
Il bello dell’autunno

Il bello dell’autunno

På billedet har jeg serveret svampene med en sauce, som jeg har lavet ved at koge panden, jeg lavede fyldet på, af med lidt rødvin og bouillon og en lækker efterårssalat
Bechamelsauce

Bechamelsauce

Bechamelsauce er en fransk grundsauce som kan bruges til sennepssauce, persillesauce, mornaysauce, tomatsauce, svampesauce og et hav af andre hvide saucer