På trods af, at retten bliver lavet på allerede tilberedt kød, så giver det en utrolig smagfuld sauce og det passer helt perfekt i selskab med de sprøde grøntsager
Vend tortellinierne sammen med den varme sauce og servér med friskrevet parmesan på toppen. Man kan vælge at anvende friske eller frosne ærter, friske eller tørrede svampe – eksempelvis Carl Johan eller champignon, ligesom det er op til den enkelte, hvilken kvalitet skinke, man ønsker at forsyne sig med
I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter og asparges, det er vist blevet kærestens hof
kartofler, brunede kartofler, en grønkålssalat, rødkålssalat og min fars fantastiske sauce. Denne svampesteg er et oplagt og klassisk valg til vegetaren eller veganeren juleaften eller til julefrokost
Svampe ála creme. Sauce. Svampene børstes rene for evt. koldt smør i saucen og svinekæberne varmes i saucen – husk det må ikke koge herefter, ellers bliver saucen for tynd
en svampet krydderkage med sirupslag i midten og tyk glasur og en tærte med bærgele og cashewskum. Det kan selvfølgelig godt virke lidt trist, at vi er så langt bagefter, men samtidig er det vildt opmuntrende, at der findes steder som NYC, som går forrest og viser vejen
På billedet har jeg serveret svampene med en sauce, som jeg har lavet ved at koge panden, jeg lavede fyldet på, af med lidt rødvin og bouillon og en lækker efterårssalat
Bechamelsauce er en fransk grundsauce som kan bruges til sennepssauce, persillesauce, mornaysauce, tomatsauce, svampesauce og et hav af andre hvide saucer