Her er en nem og hurtig opskrift på æg i portobellosvampe bagt i ovnen. De er super lækre til morgenmad eller brunch og svampene giver en virkelig god smag der spiller rigtig godt sammen med æggene
Jeg havde inviteret en god ven til middag en lørdag hvor kæresten og datteren var ude. Min ven er præcis som mig, levemenneske og sætter pris på de gode ting i livet – ikke mindst mad og vin
Vi skal bruge alle de fantastiske svampe der springer frem lige nu. Det her er en fantastisk nem og lækker svampesauce lavet i et fad i ovnen, med mild smag af muskatnød
Tykke og svampet pandekager fri for laktose. Mælken er skiftet ud med soyamælk og stedet for at steget dem i smør så bliver de stegt i lækker kokosolie
Her en en skøn muslingeret, som er helt lige at gå til, og som tager kort tid at lave. Blåmuslingerne er ofte fint rensede hvis du køber dem hos fiskehandleren, så lad dig ikke afskrække af tanken om flere timers rensearbejde (medmindre du selv samler muslingerne selv ved havet)
- som jeg jo lavede til Pieces tøserneOg som lovet, så skal I jo have opskriften på denne basse. Jeg plejer altid at lave den klassiske og lækre brownie fra Hummingbird, men eftersom jeg var blevet pålagt, at stå for desserten til vores personale/julefrokost-fest, ja så skulle der altså ske noget nyt
Vegetarburger med smag i. Hvis du står og vil prøve noget nyt og vil skifte burgerbøffen ud med noget andet, så vil jeg klart anbefale portobellosvampe, som du kan fylde mange lækre ting i og bage dem i ovnen