Svampet og fuld af smag – en lækker kage til kagedagen. Sådan er den her choko-appelsinkage. Det er godt at have en nem kageopskrift i gemmerne, når man skal have kage med på arbejde
Mmh, der er ikke noget som en blød og svampetchokoladekage serveret med en kop varm kaffe eller te. )) Den anden dag bagte vi chokoladekage med et twist af appelsin til aftenhyggen
Den bliver svampet, sød og smagfuld – og har en lille snært af jul over sig. Kagens “låg” skulle i løbet af bagetiden gerne have løsnet sig lidt, sådan at du kan fylde de enkelte stykker med lækre cremer, frugtpuréer, smeltet mørk chokolade eller andet guf
Den blev præcis som jeg havde håbet – svampet og syrlig takket være appelsinsiruppen, som jeg hældt over kagen efter bagning, kompakt som en ‘rigtig’ mazarinkage og med masser smag af appelsin og marcipan
Jeg har dog været kagen lidt utro og har tilsat marcipan til dejen for at gøre den ekstra svampet. Meget er sket siden sidst – fx er jeg blevet allergisk over for chokolade
Hakket chokoladeHakket nødderØkologisk appelsin/lime/citron skal og/eller saftNæste gang jeg laver den, eksperimentere jeg med mindre smør og SØD i stedet for al sukkeret
God og svampetkage (god som grundopskrift*)Til denne kage er der tilsat kokosmel, revet hvid chokolade,appelsinsaft samt reven skal af økologisk appelsin