Retten serveres herefter med et godt drys friskhakket purløg. Da vi søndag sådan set ikke havde så meget andet i køleskabet end lidt fløde, kartofler og løg, så var der jo ikke langt til en helt almindelig omgang Svenskpølseret
Tilsæt så fløde, mælk og tomatkoncentrat (evt. En opdateret udgave af svenskpølseretmed mindre kulhydrat og mere grønt end originalen, et hit hos både voksne og børn
Der er ikke noget værre end en pølseretmed for lidt pølse. Endelig blev det tid til endnu en gang husmandskost, og hvad er bedre her i vintertiden end et bjerg af svenskpølseret
Der er ikke noget værre end en pølseretmed for lidt pølse. Endelig blev det tid til endnu en gang husmandskost, og hvad er bedre her i vintertiden end et bjerg af svenskpølseret
Well, jeg kan huske at jeg altid skrev "mors pizza" eller "svenskpølseret" under favorit spisen. ) Og begge dele er helt klart stadig blandt mine favoritter - pølseretten laver jeg endda (hvis jeg selv skal sige det) lige så godt som min mor
Og med rigtigt mener jeg, som jeg vil have den. Tilsæt fløde, ketchup og paprika og bring i kog. Jeg er egentlig ikke så meget til de fleste danske klassikere, men svenskpølseret er bestemt en undtagelse, såfremt den er lavet "rigtigt"
Medmindre det er små krydderkartofler i ovnen. Tomatpuré, fløde og mælk tilsættes. Aftensmaden i går var svenskpølseret, som jeg efterhånden har lavet mange gange, både fordi det er nemt at lave og smager godt, men også fordi børnene elsker det
Sikkert nogen hvis medbragte forsyninger var ved at løbe tør, sidst på deres ekspedition og var nød til at komme op med en ret, af de få ingredienser de havde tilbage
Anret den rygende varme pølseret på tallerken med frisk purløg på toppen samt brød og salat til. Smag retten til med salt og peber samt 1-2 dl piskefløde hvis man er til den slags. Jeg har i øvrigt ladet mig fortælle fra en ægte svensker, at Svenskpølseret på ingen måde har noget at gøre med Sverige, rygterne siger at en dansk skoleklasse tilbage i 60-70érne var på lejrtur i Sverige og opfandt retten deroppe. 1 dl Fløde 38 %, Piskefløde
Jeg havde så travlt med at smage på det, at jeg helt glemte æstetikken. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré, mælk fløde, salt og peber