Semlor – den svenske udgave af fastelavnsboller Normalt bruger man ikke creme i semlor, men fordi jeg er fan af kagecreme, har jeg skiftet det ud medmarcipanog mælk i køkkenet
Koldhævede fastelavnsboller med marcipan og flødeskumSvenskefastelavnsboller (semlor). En fastelavnsboller er en bolle der enten er flækket medflødeskum, som ikke er flækket ogmed kagecreme KunstnerKram
SEMLOR - SVENSKE FASTELAVNSBOLLERSvenskernes svar på vores fastelavnsboller, Semlor, er en kardemommebolle der udhules, fyldes medmarcipanogflødeMit livs kogebog...
Klar til udklædning og fastelavnsbollerSvenskefastelavnsbollermedmarcipanfyld. inspiration i det svenske køkken. skraber en del af krummen ud og blander medmarcipanogflødeog lægger det Masser af kager
Semlor Semlor er den svenske udgave af en fastelavnsbolle. Læg dejen i en ren skål og dæk den til med husholdningsfilm Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt