Svesker i rødvin opskrifter

Mørbrad i ovn

Mørbrad i ovn

Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Pasta med langtidsstegt and

Pasta med langtidsstegt and

En håndfuld svesker. ½ flaske rødvin. Den langtidsstegte and blev lavet nogle dage forinden og var utroligsaftig
Grillet mortens and

Grillet mortens and

Fyld anden med æbler, svesker og appelsin og luk den med et par kødnåle. Drypbakken stillestilbageigrillen under anden og fonden kan så reduceres og tilføres fløde og rødvin efter smag mens vi venter

Langtidsstegt juleand med svesker og æbler

Smidindvoldenei en gryde med en sjat rødvin og lad det stå og simreimens anden er i ovnen – det giver en skøn fond at spæde sovsen op med
Langtidsstegt juleand

Langtidsstegt juleand

For at tilføje saft og kraft, kommer du derefter de skiveskårne æbler samt sveskerindi anden, indtil den er helt fyldt ud
Det Glade Vanvid...

Det Glade Vanvid...

Hovedretten var en skank af gris med sur-sød sirup af kanel, intens kryddersauce & safran braiserede skorzonerrødder hertil jordskokker med svesker, sprødt flæskesvær & Waldorfsalat

Julegås eller Mortensand

Sveskerne overhældes med en smule cognac eller portvin. Saucen jævnes med en lille smørbolle og tilsættes god rødvin, fjerkræbouillon om nødvendigt og salt og peber

Hjemmelavet rødkål version 1

¾ dl rødvinseddike. 1 lille rødkålshoved. 1 spsk flydende margarine. 2 dl rødvin. 100 g svesker uden sten. 1 knsp friskrevet muskat. 4 små æbler, gerne pigeoner

Meyers Andesteg

Fyld den med svesker, kastanjer, skalotteløg og timian. fjernes låget og rødvintilsættes og koges indi kålen