Svinekæber med æblemost opskrifter

Svinekæber med rodfrugtfritter

Svinekæber med rodfrugtfritter

Uh, svinekæber, det er god mad. Varm rapsolie op i en tykbundet gryde, og læg kæberne ned i den varme olie, krydr med salt og peber
Braiserede svinekæber med dampet grønt

Braiserede svinekæber med dampet grønt

Tilsæt æblemost, fond og timian og kog op. Start med at afpudse svinekæberne for større sener. Når de har fået lidt farve, tilsættes både af fennikel (skær toppene fra) og pillede løg og steger med et par minutter
Æblebraiserede svinekæber

Æblebraiserede svinekæber

Svinekæberne brunes af, husk at krydre med salt, peber og paprika. Gulerødder, løg, selleri, chili, persille, timian, most, salt, peber og paprika kommes i et ildfastfad sammen med kæberne