Burde nok have været serveret medkartoffelmos - det er jeg bare ikke så vild med. Jeg har prøvet at gøre det hele lidt fransk med rødvin, timian og rosmarin
Servér med en god omgang kartoffelmos, og så kan både efterår og vinter sådan set bare komme an …. Vend dem derefter i mel krydret med lidt salt og peber
Svinekæberne her smager godt medkartoffelmos og grøntsager til, men kan også serveres med ris. Derfor har det også længe været stort set umuligt at opdrive svinekæber i Danmark med mindre, du gik til en slagter og bestilte dem
Server de braiserede svinekæbermed bagt selleri eller en grov kartoffelmos til. Derefter tilsættes strimlede, tørrede figner og steger med i et par minutter
Du kan selvfølgelig også bruge fx oksekød eller svinekæber. Servér med en lækker kartoffelmos, måske med selleri eller persillerod eller jordskokker, og slut med et smukt og sundt drys grofthakket persille
Svinekæber, osso buco eller gnaveben alt efter, hvad slagteren har. Noget medkartoffelmos og sovs. Der er dermed en dag mindre at tage stilling til, og vi prøver sådan her
Til forret fik vi gravad okse med saltbagt selleri, til hovedret svinekæbermedkartoffelmos (MUMS), og til dessert en lidt anderledes udgave af citronmåne med kys