Svinekæber med kartoffelmos opskrifter

Rødvinsbraiserede svinekæber

Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet. Vi fik en grov kartoffelmos til, grøntsagerne tænkte vi os til
Svinekæber i stegeso

Svinekæber i stegeso

Burde nok have været serveret medkartoffelmos - det er jeg bare ikke så vild med. Jeg har prøvet at gøre det hele lidt fransk med rødvin, timian og rosmarin
Svinekæber

Svinekæber

Svinekæberne her smager godt medkartoffelmos og grøntsager til, men kan også serveres med ris. Derfor har det også længe været stort set umuligt at opdrive svinekæber i Danmark med mindre, du gik til en slagter og bestilte dem
Svinekæber braiseret i øl

Svinekæber braiseret i øl

Server de braiserede svinekæbermed bagt selleri eller en grov kartoffelmos til. Derefter tilsættes strimlede, tørrede figner og steger med i et par minutter
Tid til simremad

Tid til simremad

Du kan selvfølgelig også bruge fx oksekød eller svinekæber. Servér med en lækker kartoffelmos, måske med selleri eller persillerod eller jordskokker, og slut med et smukt og sundt drys grofthakket persille
Ugens madplan uge 39

Ugens madplan uge 39

Svinekæber, osso buco eller gnaveben alt efter, hvad slagteren har. Noget medkartoffelmos og sovs. Der er dermed en dag mindre at tage stilling til, og vi prøver sådan her
Svinekæber

Svinekæber

server medkartoffelmos. Der er mange som synes at det lyder ulækkert medsvinekæber, men det er det bare overhovedet ikke

Svinekæber - Braiseret i øl og pesto

Anrettes flot med lidt selleri, løg og tomater, serveres medkartoffelmos eller bare en stor portion salat til samt godt italiensk brød
Svinekæber

Svinekæber

Server medkartoffelmos og kogte grøntsager som f. Dup svinekæberne tørre med køkkenrulle. Kryd med salt og peber
Svinekæber i stegeso.

Svinekæber i stegeso.

Kartoffelmosmed blomkål, herlig spise. Svinekæber i stegeso med blomkålsmos. Krydder med salt og peber og timian
Dagen derpå (dag 4 på fit100)

Dagen derpå (dag 4 på fit100)

Til forret fik vi gravad okse med saltbagt selleri, til hovedret svinekæbermedkartoffelmos (MUMS), og til dessert en lidt anderledes udgave af citronmåne med kys

Havkat med bacon

Svinekæbermedkartoffelmos og slikærter Har du nogensinde smagt svinekæber. Læg den i et ildfast fad, og krydr med peber