Flæskestegssandwich er en god anvendelse af resterne fra flæskestegen dagen før, hvad enten det er god, saftig flæskesteg af nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
Hamburgerryg er en udskæring af svinekam eller svineryg, som er saltet og røget. Kom hamburgerryggen og laurbærblade i en gryde, og kom koldt vand ved, så det dækker
Ridssvinekammens svær i ½ cm brede strimler. Hæld balsamicoeni en lillegryde og bring den i kog. Eller langtidsstegt flæskesteg med balsamico-glaseret kartofler og æblesauce
Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
I hvert fald ikkehvis man laver svinekam. Når gryden med de skrællede, hvide kartofler tændes, skal du i gang med at lave de brune kartofler (opskriftenfinder du her
Rids sværen isvinekammen helt ned, men uden at der ridsesi kødet. Hæld vandet fra fadet med flæskestegen over i en gryde, og sæt det på et koldt komfur
Man kan bruge flere udskæringertil flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikkebliver tør
Sigt væsken fra fadet over i en gryde og lad det koge ind før det jævnes med en mel/mælkeblanding, derefter kan den bruges som en smagfuld “citronsauce”
Hæld skyen i en gryde. Flæskesteg af svinekam med sprød svær. Slagteren skal ridse sværen og den skal ridses helt ned til kødet, hvor hver svær skal være ½ cm bred
Køb et godt stykke svinekam med spæk. Si skyen over i en gryde. Kvaliteten er afgørende for smagen. Der skal være et godt fedtlag under sværen, det giver smag og saft