Svinekam i gryde opskrifter

Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich er en god anvendelse af resterne fra flæskestegen dagen før, hvad enten det er god, saftig flæskesteg af nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
Spareribs

Spareribs

En hel benrad skåret af svinekammen. Kom spareribsenei en gryde, og hæld vand over så det dækker. Spareribs er ikke kun grillmad
Hamburgerryg

Hamburgerryg

Hamburgerryg er en udskæring af svinekam eller svineryg, som er saltet og røget. Kom hamburgerryggen og laurbærblade i en gryde, og kom koldt vand ved, så det dækker
Nem blomme i madeira

Nem blomme i madeira

Og jeg har fået smidt en svinekami ovnen tillangtidsstegning, for vi trænger til noget ordenligt at spise
Flæskesteg med "brunede kartofler"

Flæskesteg med "brunede kartofler"

  Ridssvinekammens svær i ½ cm brede strimler. Hæld balsamicoeni en lillegryde og bring den i kog. Eller langtidsstegt flæskesteg med balsamico-glaseret kartofler og æblesauce
Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
Flæskesteg med brun sovs

Flæskesteg med brun sovs

Rids sværen isvinekammen helt ned, men uden at der ridsesi kødet. Hæld vandet fra fadet med flæskestegen over i en gryde, og sæt det på et koldt komfur
Svinekam/Flæskesteg med Skysauce

Svinekam/Flæskesteg med Skysauce

Si stegeskyen og hæld den i en gryde. Jeg vil her giveopskriften på, hvordan jeg steger en svinekam som en god gammeldags flæskesteg med sprød sværd
Svinekam med kirsebær

Svinekam med kirsebær

Hæld stegeskyen over i en lillegryde – skum den af for fedt, hvis det var en tyk lillegris, der var leverandør af stegen
Perfekt flæskesteg med sprød svær og flæskestegssovs

Perfekt flæskesteg med sprød svær og flæskestegssovs

Man kan bruge flere udskæringertil flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikkebliver tør

Braiseret svinekam med mos og citronsauce!

Sigt væsken fra fadet over i en gryde og lad det koge ind før det jævnes med en mel/mælkeblanding, derefter kan den bruges som en smagfuld “citronsauce

Flæskesteg

Køb et godt stykke svinekam med spæk. Si skyen over i en gryde. Kvaliteten er afgørende for smagen. Der skal være et godt fedtlag under sværen, det giver smag og saft