Svinekam med fyld opskrifter

Smørrebrød med flæskesteg

Smørrebrød med flæskesteg

Et stykke helstegt svinekammed sprøde svær (ribbenssteg kan også bruges). Da Christian kom hjem fra Irland sidste weekend, lavede jeg en rigtig lækker langtidsstegt svinekam

Svinekam på italiensk

Helstegt mørbrad medfyld. Læg dem i et ovnfast fad, og drys med salt og peber. Denne måde at tilberede en svinekam på er genial

Grovhakket fransk vildtpostej med gåsefedt

Mit svin var grillet og gav lidt røget smag, jeg vil mene at du sagtens kan bruge ordinært ikke forstegt kød, men har du evt resterne af en svinekam - så er du også her med på bølgen af Stop Spild af Mad
Udskæring - Nakkefilet

Udskæring - Nakkefilet

Nakkesteg eller Nakkefilet er stykket bag hovedet på grisen, lige før svinekammen. Stykket udskæres ofte uden svær, da spæk laget her er det tykkeste på grisen, men den ældre generation har sikkert tit fået flæskesteg af dette stykke med svær

Svinekam på italiensk

Svinekamfyldtmed æbler og persille En anderledes måde at lave en svinekam på. Helstegt mørbrad medfyld Vi lod husets unge kokke-/tjenerstuderende bestemme fyldet i den ene mørbrad, og valget faldt på

Svinekam på italiensk

Helstegt mørbrad medfyld. Du kan selvfølgelig også vælge at dampe ærterne og servere det hele med en ganske almindelig brun sovs