Svinekammed rodfrugter. Om morgenen – eller gerne aftenen inden, hvis muligt – gnides stegen med de tre knuste hvidløgsfed samt skallen fra citronen og lidt olivenolie samt salt og peber
Rids svinekammens svær i ½ cm brede strimler. Del hvidløget i fed og pil dem. Eller langtidsstegt flæskesteg med balsamico-glaseret kartofler og æblesauce
Snit løget i tynde både sammen medhvidløg. Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
Læg stegen i et ildfast fad sammen med gulerødder i store stykker (behøver ikke skrælles), halve pillede løg og hvidløget skåret igennem på tværs, så alle feddene er halverede (behøver ikke pilles)
Mit svin var grillet og gav lidt røget smag, jeg vil mene at du sagtens kan bruge ordinært ikke forstegt kød, men har du evt resterne af en svinekam - så er du også her med på bølgen af Stop Spild af Mad
Bland kartofler, det hele hvidløgmed skræl, delt i fed, den sidste ½ spsk. Læg din lammekølle på en rist over en bradepande med vand i bunden, og sæt den nederst i ovnen
Skær citronen i grove stykker og kom dem i fadet sammen med løg og hvidløg. Skær løg i strimler, pil og knus den halve hvidløg og kom derefter begge dele i et stort dybt ovnfast fad
Smag fromage frais til medhvidløg, karry, salt og peber, og vend ærterne i. Du kan selvfølgelig også vælge at dampe ærterne og servere det hele med en ganske almindelig brun sovs