I en bradepande (alternativt et fad, som har en rist over) smider du rodfrugter i mundrette stykker, hvidløg, gerne lidt timian eller andre gode krydderurter, den hakkede, saltede citron, lidt honning og salt og peber
Rids svinekammens svær i ½ cm brede strimler. I et fad stort nok til kartoflerne kan ligge i et lag, kommes smør, olie ogtimian i bunden og kartoflerne kommes ved
Læg det ridsede svær tilbage på stegen og bind det med madsnor. ”” FLÆSKESTEG - HVIS DU IKKE HAR ET STEGETERMOMETERRids sværen helt ned til kødet med ½ cms mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet
Bed slagteren om at skære stegen af det stykke af svinekammen, som går fra. gulerødder og pastinak meget groft og læg det i bunden af en bræddepande med et
Læg det ridsede svær tilbage på stegen og bind det med madsnor. ”” FLÆSKESTEG - HVIS DU IKKE HAR ET STEGETERMOMETERRids sværen helt ned til kødet med ½ cms mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet