Der er aaalt for meget steg til bare to personer, men gem blot overskydende – der kommer en opskrift med selvsamme kød i tacos lige om lidt, du kan smide det på rugbrød eller bare æde det som det er, når du igen er sulten …
En hel benrad skåret af svinekammen. Det er de også, men de kan også sagtens tilberedes i en dyb pande på komfuret og så en tur under grillelementet i ovnen
Køb fx et stykke svinekam, skåret fra mørbradenden, men uden mørbradklods og ben. Læg stegen på risten over bradepanden og sørg for at sværen ligger vandret under hele stegningen
Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned pågrill bar stadiet
Inden for de sidste år har jeg opdaget skinkeculotten, som er et super godt alternativ til svinekam, når man ikke lige går efter de sprøde svær på toppen
Rids sværen i svinekammen helt ned, men uden at der ridses i kødet. Læg stegen på hovedet med sværene nedad i et fad, og hæld kogende vand i, så der ca
Man kan bruge flere udskæringer til flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikke bliver tør
Nakkesteg eller Nakkefilet er stykket bag hovedet på grisen, lige før svinekammen. Også er der dem som absolout ikke vil have dem, da de er fede og som hellere vil købe de magere af Svinekammen