Køb fx et stykke svinekam, skåret fra mørbradenden, men uden mørbradklods og ben. Tilbehør. En af de ting en husmor/far frygter til jul, når flæskestegen ligger i ovnen, det er om sværen nu også bliver sprød
Der hører en masse lækkert tilbehør til som pynt og ekstra smagsgivere, og i dag vil jeg prøve at samle lidt generelle råd omkring arbejdet med smørrebrød til jer
Hamburgerryg er en udskæring af svinekam eller svineryg, som er saltet og røget. Du kan også tilberede din hamburgerryg i ovnen – det er energibesparende, hvis tilbehøret også skal tilberedes i ovnen, men det kan også være smart, hvis du mangler blusplads på komfuret
I hvert fald ikke hvis man laver svinekam. Tilbehør. Ikke kun fordi man undgår at overstege svinekammen, men også fordi kødet bare får en helt anden lækker konsistens og samtidig er ultra saftigt
Det var lidt forskelligt, om der blev serveret ribbenssteg eller svinekam til jul, mener jeg, men når det kommer til flæskestegsmadder, foretrækker jeg ribbensstegen
Langtidsstekt SVINEKAM. En kremet potetsalat er godt tilbehør, som legger en demper på chilien. Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter
God som tilbehør til lam, pølser, kylling, svinekam…men også som sig selv til vegetarer. Der er variationer (i Libanon bruger man for eksempel flere urter end bulgur, så salaten bliver meget grøn), men i det store og hele er det “same same but different” – en vegetarret eller (i Vesten) et elsket tilbehør til kød