Svinekam uden spæk opskrifter

Langtidsstegt svinekam med sprød svær

Langtidsstegt svinekam med sprød svær

I. f. e. r. i. n. ,. s. o. m. t. p. l. u. h. a. j. g. ø. v. d. å. k. æ. D. M. C. b. O. (. J. ). N. T. L. 1. y. c. 2. 5. 0. F. E. R. S. H. -. 3. 9. ½. '. 6. 7. A. G. Å. V. K. z. P. w. 4. X. ) l
Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Her har jeg servert krydret sennep -og honning marinert, langtidsstekt svinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Knuden i maven blev kombineret med en kulsort samvittighed … tænk sig. snuden skal de nemlig overvåges og kan/må ikke ligge ude i et bur for sig selv
Grønkålssalat med æbler

Grønkålssalat med æbler

Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten, der drysses med valnøddekerner og serveres
Flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg med sprød svær

Der findes et hav af mere eller mindre gode råd til hvordan du får den pokkers svær sprød og knasende uden at den bliver hård
Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich

Flæskestegssandwich er en god anvendelse af resterne fra flæskestegen dagen før, hvad enten det er god, saftig flæskesteg af nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
Flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg med sprød svær

Køb fx et stykke svinekam, skåret fra mørbradenden, men uden mørbradklods og ben. En af de ting en husmor/far frygter til jul, når flæskestegen ligger i ovnen, det er om sværen nu også bliver sprød
Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Hjemmelavet smørrebrød - en guide

Man spiser næsten lige så meget med øjnene som med maven, så det er ikke uden betydning. I år er min sædvanlige bakke langt væk (ligger pakket ned i en flyttekasse endnu), så jeg valgte primært at bruge spækbrætter, som jeg pakkede ind i sølvpapir