Læg svinekammen i et ildfast fad eller en bradepande. Efter en halv time dryp stegen med skyen. Hæld det kogende vand fra og giv asparges og gulerødder et chok med koldt vand
Svinekam her altså, med en vri. Svinekam, jeg brukte røkt, tilberedt i Crock-Pot, kan forberedes raskt og enkelt -og lager helt seg selv, mens du er på jobb, på skole, eller gjør noe spennende og morsomt langt unna kjøkkenet
Bland sammen sennep, honning og estragon og pensle svinekam godt inn med marinaden. Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter
Snør krapylet godt sammen med bomuldssnor, og gnid herefter sværenmed en ordentlig omgang salt. Løsn flæskesværen fra midten og ud mod siderne på stegen, således at de stadig sidder fast i hver sin side ned langs siderne
Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder