Svinekam uden svær og ben opskrifter

Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
Eksotisk coleslaw

Eksotisk coleslaw

Rist spidskommen og koriander i en tør pande – afkøl og rør krydderierne med creme fraiche salt, peber og mangochutney
Hamburgerryg

Hamburgerryg

Hamburgerryg er en udskæring af svinekam eller svineryg, som er saltet og røget. Det er svært at ”ødelægge” en hamburgerryg – du kan selvfølgelig tilberede den så længe, at den bliver tør og kedelig, eller du kan tilberede den for lidt, så den er rå
Simremad på gril

Simremad på gril

Vi skulle prøve at lave en porchetta, men da vi ikke havde et svineslag, men et svinekam med sværd, blev det istedet en anden variant
Biksemad med Spejlæg og Rødbeder

Biksemad med Spejlæg og Rødbeder

Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
Grønkålssalat med æbler

Grønkålssalat med æbler

Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten, der drysses med valnøddekerner og serveres
Wok med broccoli og svinekam

Wok med broccoli og svinekam

Wok med svinekam. Skær kødet i mindre stykker og læg det i en skål. Rør hakket ingefær sammen med soja og sesamolie
Gør din julemad sundere

Gør din julemad sundere

Herefter følger svinekammen på ca. Udover at tænke over hvilken udskæring du vælger, så kan du også gøre flæskestegen sundere ved at skære fedtet under sværen af, når du har stegt din flæskesteg
Grovhakket fransk vildtpostej med gåsefedt

Grovhakket fransk vildtpostej med gåsefedt

Mit svin var grillet og gav lidt røget smag, jeg vil mene at du sagtens kan bruge ordinært ikke forstegt kød, men har du evt resterne af en svinekam - så er du også her med på bølgen af Stop Spild af Mad