svinemørbrad, kotelet eller lign. Kombinationen af fennikel med æble synes jeg er helt fantastisk og vendt i en lækker marinade, så bliver det næsten ikke bedre
Hovedretten var svinemørbrad med lækkert fyld af nødder og peberrod. ½ æble. Fennikel og æblebåde lægges i en skål og vendes med æblecidereddike, olie, salt og peber samt en anelse sukker
Hovedretter bestod af svinemørbrad med perlekartofler og rodfrugter drysset med knuste brunkager. Yoghurt med brødmüsli, blødkogte æg, de lækreste gulerodsboller og rugbrød og i stedet for de sædvanlige croissanter var der kanel/æble muffins, mmm så skønt
Svinemørbrad med bacon. Løg og æbler på panden tager heller ikke lang tid. Steg videre i nogle minutter til æblerne er blød, men stadig har lidt fasthed tilbage
Til æble/løgsalat skal der bruges. Fjern æblernes kernehuse og skær æblerne i tynde skiver (både). Tilsæt æblecidereddiken og lad det koge ned før honningen tilsættes
) Varm lidt olie på panden og brun æbler, selleri og kål hver for sig. 1. ) Lav en panering af rugmel, 1 tsk rosmarin, salt og peber, panér bøfferne heri
Skræl æblerne og riv dem på et rivejern –det grove. Knus makronerne ( kan gøres i en frysepose, så beholder man også de små stykker) og bland det sammen med æblerne i en skål