Svinemørbradstykkerne og baconentilsættes hvorefter saucen koger lidtind og smages til. Bacon skæres i tern, champignon renses og skæres iskiver, løgene finthakkes og det samme med tomaterne
Kyllingefiletteribacon eller SvinemørbradiBBQ-marinade, eller hvad i nu ellers kan finde på. Hvis retten serveres for sig selv, vil jeg bestemt anbefale at toppe den med lidt stegte bacontern
Samtidig kan man ikke undgå at få et stykke mørt og saftigt mørbrad, da det er pakket indibacon. Hælder du lidthvidvin ned i fadet, får du en dejlig sky, der kan bruges til en meget lækker sovs
Bacon, mørbrad og de - i hvert fald dengang - altidfantastiskecocktailpølser. Mørbradgryde er sådan en rigtigbarndomsklassiker for os - det blev det serveret ret tit dengang, og det var altid et hit for os
Væden kan bruges tilsovs. Denne variant på svinemørbrad laver vi både på grill og i stegegryde. Baconstrimlerne rulles rundt, så man hele tiden prøver at låse enden med den nye strimmel der snøres lidttilbage også fremefter
Fyldt svinemørbrad m/ friskpastaichampignonsovs. ) som altid skulle vi have noget god mad og hygge, så jeg lagde hovedet i blød om hvad det skulle være og fandt så en svinemørbradi fryseren og tænkte jeg kunne gøre noget lækkert ved den