Den rullede mørbrad brunes på alle sider på panden, og ligges derefter i et ildfastfad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra baconi en sauce, i hvert fald ikketil hverdag
Drys medlidt peber og kom dem op i et ovnfast fad, eller en bagepapir-klædt bradepande. * Bemærk, du kan med stor fordel benytte eventuelle hvidløgsspireri retten
Smag tilmed salt og peber. Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft og bacon. Fantastisk lækker gryderet, der fungerer fantastisk som gæstemad
Svinemørbradmedbacon og salvie og ovnbagte kartofler. Rør yoghurt sammen medhvidløg, ingefær, chili, citronsaft, gram masala, gurkemeje og salt i en skål
Smør en ildfastfadmed en smule olie og kom porrerne op i det. Gorgonzola, ser nærmest farlig ud, når man kigger på den bløde, cremede ost med blå pletter
Hæld væden fra det ovnfaste fad over i panden og tilsæt fløde. Svinemørbradmed svesker. Tilføjtimian (frisk fra kvist er at foretrække men tørret kan også bruges) og smag tilmed salt og peber
Hælder du lidthvidvin ned ifadet, får du en dejlig sky, der kan bruges til en meget lækker sovs. Server gerne med en frisk salat, det virker som godt modspiltil den lidt mere tunge smag af bacon og ost