Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbradog lidt røget svinemørbrad. Jeg bruger oftest røget svinemørbrad, da jeg ikke bryder mig om tanken om alt fedtet fra bacon i en sauce, i hvert fald ikke til hverdag
Oven på skiven med ost ligges et stykke mørbrad uden fyld. Bacon skæres i tern, champignon renses og skæres i skiver, løgene finthakkes og det samme med tomaterne
Fyldtsvinemørbrad. Start med at svitse løget i baconfedet, til det bliver klart og let blødt. Svits baconskiverne sprøde… og læg dem på fedtsugende papir
Rør indholdet til en mos sammen med lidt smør og mælk, samt salt og peber. Tilberedes på en slip-let pande (evt med lidt kokos-olie) indtil grønsagerne er færdige
Svinemørbrad i bacon. Igen lidt dressing samt dine asparges slut af med endnu en omgang rejser, dressing og lidt mere fyld, det hele må nemlig gerne se lidt pompøst ud og nærmest vælte op ad glasset
Fyldtsvinemørbrad m/ friskpasta i champignonsovs. ) som altid skulle vi have noget god mad og hygge, så jeg lagde hovedet i blød om hvad det skulle være og fandt så en svinemørbrad i fryseren og tænkte jeg kunne gøre noget lækkert ved den
Kom melet i en skål med florsukker og vanille. Saml dejen hurtigt med en til to spsk. Fyld. Rul den om kagerullern og kom den i en smurt tærteform, og skær kanten af