Svinemørbrad med persille og hvidløg opskrifter

Svinemørbrad med sommerrisotto

Svinemørbrad med sommerrisotto

Serveres som tilbehør til et par skiver af svinemørbradenog drysses med lidt frisk hakket persille. En håndfuld friskhakket persille
Svinemørbrad med æbler og svampe

Svinemørbrad med æbler og svampe

Tilsæt svampe og fløde, smag til med salt, peber og masser af hakket persilleog timian. Men hvad pokker, han spiser oghvidløg skulle jo være så sundt ogtilmed bakteriehæmmende
Svinemørbrad med krydderurte fyld

Svinemørbrad med krydderurte fyld

Hak persillenog timianen godt og bland det hele sammen. Hak hvidløgeneog mas den med salt på spækbradet
Pasta - Svinemørbrad - Pikant sauce

Pasta - Svinemørbrad - Pikant sauce

Serveres til frisk kogt pasta med et drys persille. Oskar og jeg var på Juleshopping sammen med den jævnaldrene Viktor og hans mor, min veninde Louise
Fyldt mørbrad med krydderurter, hvidløg og tomater

Fyldt mørbrad med krydderurter, hvidløg og tomater

Det er meget let og hurtigt at forvandle en helt almindelig svinemørbrad til lidt af et festmåltid ved at fylde den med fx hvidløg, krydderurter, citron/lime og tomater eller soltørrede tomater
Asiatisk-inspireret salat med grønne bønner

Asiatisk-inspireret salat med grønne bønner

Det blev en lidt hot og spicy sag, men det var et lækkert tilbehør til den helt neutrale svinemørbradog så blev der lidt rester af salaten til min frokost imorgen
Mørbrad i Butterdej med Svampe

Mørbrad i Butterdej med Svampe

Svinemørbrad er virkelig lækkert som weekend- eller gæstemad, og denne ret er rigtig nem at lave, og den kan sagtens serveres til gæster
Mørbrad i champignonsauce

Mørbrad i champignonsauce

Madopskrifter › Ingredienser › Kødretter › Mørbrad › Svinemørbrad. Smør et ildfast fad med lidt fedtstof, og kom så baconen heri
Hvidvinsdampede Muslinger

Hvidvinsdampede Muslinger

Svinemørbrad i BBQ-marinade m. Ja, jeg er gået hen og blevet helt tosset med muslinger nu. Hvis man køber dem fra en fiskemand, kommer man nok af med lidt mere
Grundforløbs-eksamens-RET

Grundforløbs-eksamens-RET

Svinemørbradmed saftige rarbarber. Derudover lavede jeg en dressing af skyr, frisk basilikum oghvidløg, smagt til med lidt hvidvinseddike, honning, salt og hvid peber og en koldhævet fuldkornsbolle
Fyldt svinemørbrad på grillen

Fyldt svinemørbrad på grillen

Vi spiste en stor chunky salat til, med agurk, tomat, avokado, persille, mynte og feta – og så en god tyk balsamico og god olivenolie