Som tilbehør passer ris og en gulerod/tomat/agurk/majs salat og lidt brød perfekt til. Svinemørbrad skæres i skiver og brunes på en pande ved høj varme i smør og olivenolie
Smag til med salt og peber. friskkværnet peber i en skål. svinemørbrad á 500g. Rens svinemørbrad'en for scener og fedt, skær dem ud i 1,5-2 cm. Server medris, perlespelt, kartoffelmos eller anden rodfrugtemos 6-8 pers. 2 stk svinemørbrad á 500g
Mørbrad i fad smager også godt medris til. Mørbrad i fad med champignon – opskrift. Drys den med paprika, salt og peber hele vejen rundt – bare så meget som den behøver
Madopskrifter › Ingredienser › Kødretter › Mørbrad › Svinemørbrad. Kogte kartofler eller ris. lidt sukkerSkær mørbraden ud i bøffer, og tryk dem lidt fladere med håndfladen