Den røgede svinemørbrad skæres i grove tern, og steges sprødt på en pande. Den rullede mørbrad brunes på alle sider på panden, og ligges derefter i et ildfast fad
Afpuds svinemørbradenog skær en dyb lomme i mørbraden, så der er god plads til fyldet. Kom grønkål og hvidløg på en pande med smør og sauter det ved middelvarme, til grønkålen falder lidt sammen
Svinemørbrad i urter og parmaskinke med persillerodschipsLørdag. Det vil sige primært lyst kød og fisk, men det gør absolut ikke smagsoplevelserne ringere
Rist finthakket løg og hvidløg i olie på en pande. Varm olien på en pande ved god varme. Læg mørbraden i et ovnfast fad og sæt den i midten af en kold ovn
Steg mørbraderne på pebersiden i olivenolie på en pande, vend dem og brun dem på den anden side. Soigner svinemørbraderne, det vil sige, puds dem af for sener