Brug syltedeæbler til ost – både til den gamle ost og den milde – eller brug syltedeæbler som del af en dressing eller som tilbehør til kylling, and eller flæskesteg
Bland alle grønsager, balsamicoeddike og syltedeæbler og vend godt rundt i salaten. Snit rødkålen, riv blomkålen, riv/snit æblerne i fine strimler eller tern – aller nemmest på et godt mandolinjern
Min gode veninde Doris er rigtig god til at lave dejlige sild til frokostbordet - her er hendes opskrift på karrysild, som jeg synes er virkelig dejlige med søde æbler, sure agurker og salte kapers
1 stk rødløg (almindelige eller syltede). bruge syltede rødløg (du koger 2 rødløg i skiver i en lage af 1 dl eddike og 1 dl sukker og lader dem stå på køl et par timer inden brug)
Appelsinsalat med syltede rødløg og oliven. Rødkålssalat med æbler, valnødder og ribsgele. Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn
Med min kreation gik jeg ud fra, at jeg gerne ville have noget salt, sprødt og friskt i modspil til den lune og lidt fede leverpostej og valgte derfor at toppe min lune leverpostejsmad med hjemmesyltede rødløg, saltede og sprøde rødbedechips og frisk persille (se billede herunder)
Resten af de rødløg jeg fandt, blev til syltede løg. Der var fyldt med kyllinger, æbler, frankfurtere, bananer, poser med løg, pakker med chokolade, pandekager og frugtkasser
Syltede rødløg. æbler. A) Kogte Beluga linser blandes sammen med syltede rødløg og finthakket forårsløg. Skær æblerne i grove tern og vend i kålen sammen med lidt olivenolie, saften af en citron samt lidt gojibær
med en klat mangochutney, eller som ristaffel med ris og ristet kokosmel, bananskiver, rosiner, peanuts, poppede vilde ris, små syltede løg, kogte hakkede æg, rød peber, og ananas som topping
Jeg har de sidste år gået og drømt om sådan en mad, men har måttet undvære, da jeg blev ret dårlig, sidst jeg spiste ribbenssteg, og jeg har også undladt den syltede rødkål nogle år af samme årsag