Syltede abrikoser opskrifter

Feriemad: En tur i Bazar Vest

Feriemad: En tur i Bazar Vest

Et festmåltid bestående af iranske mynteruller, fyldte tyrkiske milde chilier, en improviseret pizza lavet på et tyrkisk fladbrød, små syltede milde chilier og lysegrønne oliven, hjemmebagt brød og en tahinedip
Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

syltede rødløg. Tørrede abrikoser (skæres i halve). Tørrede abrikoser (skæres i halve). Så er det blevet nytår, og det skal da fejres med en lille lækker menu
Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

Nytårsmenu 2015 - Hovedret - Gris & Grønkål

syltede rødløg. Tørrede abrikoser (skæres i halve). Tørrede abrikoser (skæres i halve). Så er det blevet nytår, og det skal da fejres med en lille lækker menu
Flødeostelagkage..

Flødeostelagkage..

Abrikoser fra dåse kan anvendes i stedet for kirsebær. )1 glas syltede kirsebær incl saft4 blade husblasHæld saften fra kirsebærene (pynt kagen med bærene) og bland op med vand til der er 2½ dl
Weekendmad uge 43 - Inspiration, indkøbsliste, opskrifter og tips

Weekendmad uge 43 - Inspiration, indkøbsliste, opskrifter og tips

Dådyrsfilet med syltede løg, abrikosgelé, kartoffelpuré, blåbær og fondantDessert. tørrede abrikoser. Tørrede abrikoser1 ps mandler1 ps kokosmel1 pakke mexicanske tortillasHoisin sauceSesamolie1 pakke husblas (8 blade minimum)2 gode vaniljestænger200 g hvid chokolade i god kvalitet1 lille plade mørk chokolade1 glas glukoseBasisvarer. 3) Server med guacamolen og creme fraicheFilet af dådyr med syltede løg, abrikosgelé kartoffelpuré, blåbær og fondantMums. 4 fileter af rådyr (eller en steg, som skæres ud)olivenolie2 skalotteløg1 dl hvid balsamicoeddike130 g sukker100 g tørrede abrikoser2 blade husblas2 bagekartofler100 g mandler50 g smørblåbærtimian 1) Abrikoserne kommes i en gryde med 50 g sukker og vand, så det dækker. 3) Når abrikoserne er kogt helt ud, sigtes lagen, og de udblødte blade husblas tilsættes
couscous med tørret frugt og mandler

couscous med tørret frugt og mandler

syltede citroner. som dadler, rosiner, abrikoser og figner har en stor rolle i marokkansk mad. Det er tydeligt at her spiser man masser af dadler, abrikoser, rosiner, figner etc